GROTE SCHAKERS ZIJN UITSTEKENDE POSITIE-SPELERS

Met welke strategische stappen positioneert u uw bedrijf online?

  • het vertalen van uw kernactiviteiten naar Internet toepassingen
  • inspelen op de behoefte vanuit uw markt
  • inzicht krijgen op nieuwe omzetkanalen
  • aansluiting houden bij internationalisering en de trend van electronisch zakendoen

Zoals sterke schakers vooruitzien, zo stellen wij samen met u een goed werkende e-Business strategie op. Deze is volledig afgestemd op de wensen en mogelijkheden van uw organisatie.

E-BUSINESS IS MIDDEL GEEN DOEL

Een goede e-Business strategie leidt tot het efficiƫnt en effectief managen van al uw bedrijfsprocessen. Internationaal zakendoen speelt hierbij een grote rol.

Gefaseerde aanpak

Van een informatieve website naar elektronische transacties. Van externe relatie naar volledige keten integratie. Van nationaal naar wereldwijd. U maakt een keuze uit veel aantrekkelijke scenario's. Onze gefaseerde aanpak maakt de complexiteit van e-Business inzichtelijk en beheersbaar.

Online platform

BusinessUnite werkt met een uniek online platform voor het ontwikkelen en snel invoeren van uw e-Business strategie. Hiermee kunt u, zonder technische kennis in huis te halen, eenvoudig aansluiten bij moderne e-Business toepassingen.

E-BUSINESS VOOR U?

Alle ondernemers kennen Internet, hebben vaak al een website en gebruiken e-mail.
Voor een bredere toepassing zijn er vaak nog veel vragen:
Wat betekent e-Business voor ons bedrijf? Welke mogelijkheden biedt e-Business voor ons? Welke bedreiging vormt het voor onze huidige activiteiten? Hoe zorgen we dat ons bedrijf er klaar voor is? Wat doet de concurrentie met Internet? Zijn er nieuwkomers uit andere regio's?
Voor het oplossen van deze vragen ontvangt u van ons een e-Business strategie die u verder helpt.