VISIE

De opkomst van Internet bepaalt de huidige en toekomstige manier van ondernemen.

Elektronisch zakendoen is noodzakelijk om concurrerend te blijven in de groeiende wereldeconomie. Effectieve communicatie en samenwerkingsvormen tussen bedrijven spelen daarbij namelijk een steeds grotere rol.

Op dit moment ervaren we in Nederland een duidelijke vraag naar kleine en middelgrote gespecialiseerde e-Business leveranciers als betrokken alternatief voor grote IT bedrijven. Vooral het snel kunnen voldoen aan specifieke klantwensen middels kosteneffectieve oplossingen biedt enorme meerwaarde.
Als bedrijf bent u gebaat bij effectieve e-Business diensten en oplossingen voor internationale handel en samenwerking. Deze ondersteunen u in uw streven naar groei en leiderschap.

In BusinessUnite vindt u de partner die meedenkt en altijd de kwalitatief best werkende oplossingen aan haar klanten zal leveren.
Uw garantie voor succes!

 

RESULTATEN VOOR U

Als MKB - klant profiteert u van onze expertises, u ontvangt:
online ondersteuning van uw internationale handel een met zorg gezamenlijk ontwikkelde effectieve e-Business strategie voor internationaal zakendoen gericht op uw bedrijf/branche/consortium maatwerk Export-Lead-Generator diensten en producten innovatieve samenwerkings-concepten via communicatie hubs op succes gericht advies voor het vinden van nieuwe export kansen.

ACHTERGROND

BusinessUnite is opgericht door Hans Visser. Hans heeft als Bedrijfskundige in 18 jaar zijn sporen vooral verdiend bij de multinational Philips Electronics.
Zijn brede kennis en ervaring in Internationaal Project Management, IT en Marketing geven een unieke invalshoek op actuele vragen van bedrijven:
hoe kunnen we als bedrijf inspelen op de groeiende wereld economie? hoe kunnen we voldoen aan de snelle ontwikkelingen van elektronisch zakendoen? hoe realiseren en behouden we voldoende effectiviteit en efficiency?